Heetens Nieuw Talent Orkest: voor en door het dorp!

Het duurt nog een paar weken tot de eerste repetitie van het Heetens Nieuw Talent orkest. Er is veel belangstelling voor deze kans om als volwassene zonder muzikale ervaring of kennis in orkestverband een blaas- of slagwerkinstrument te leren bespelen.

In Heeten kun je het niet missen, op maandag 25 maart start een bijzonder initiatief waar het hele dorp aan mee kan doen. Het Heetens Nieuw Talent Orkest is een project voor en door het dorp. Iedereen heeft een flyer in de bus gekregen, overal hangen posters. Alles om de dorpsgenoten enthousiast te maken om samen muziek te maken, ook al heb je dat nog nooit gedaan. Jan Meijerink is van de organisatie: “Fantastisch dat zich al 23 deelnemers hebben aangemeld. En er is plaats voor nog meer muzikanten. Het valt ons op dat dit in een enorme behoefte voorziet. Mensen zien het echt als een kans om een droom waar te maken, om een oude hobby opnieuw leven in te blazen of om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen is razend enthousiast en kijkt, met gezonde spanning, uit naar de eerste repetitie. Wij gaan er, samen met Guus en Annewiep van Nieuw Talent Orkest, voor zorgen dat die spanning heel gauw verdwijnt en plaatsmaakt voor plezier”.

Nieuw Talent Orkest is een concept waar in het hele land veel belangstelling voor is. Iedereen kan meedoen en samen leer je muziek maken.
Kijk voor meer informatie over het Heetens Nieuw Talent Orkest op www.pbheeten.nl of neem direct contact op met Jan Meijerink, 06 – 23798273 of [email protected].

Wil je een kleine indruk krijgen hoe zou kunnen gaan bij Heetens Nieuw Talent Orkest?
Bekijk dan, via onderstaande links, filmpjes over het project Nieuw Talent Orkest – Mear mei muzyk in andere plaatsen.

Muziek als wapen tegen uitdagingen: De verhalen van Toonzetter : Nij Talint Orkest. https://youtu.be/Q2FlRmtYHMw?si=_04Drs40csDDk2FH

Nieuw Talent Orkest in Weert, Nederweert en Sterksel: https://www.youtube.com/watch?v=UwRxVYnNs38
Nieuw Talent Orkest in Tienhoven: https://www.youtube.com/watch?v=Q2FlRmtYHMw
Nieuw Talent Orkest in Elsloo: https://nos.nl/video/2447950-beter-laat-dan-nooit

Ander nieuws