Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Mark Rutte zet ondernemer uit Heeten in het zonnetje

Gepubliceerd op 17 november 2018 om 15:10

Foto: Rolf van Koppen

Minister-president Mark Rutte heeft op vrijdag 16 november, de Dag van de Ondernemer, ondernemer Peter de Graaf van recreatiebedrijf de Maathoeve uit Heeten in het zonnetje gezet.

Vergezeld door voor voorzitter Jacco Vonhof en directeur Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland en collega-ondernemers Jeannette Koops (Silhouet Kappers, Veendam), Pim Lexmond (Bodyline Healthcenter, Terneuzen) en Robèr Willemsen ging Peter de Graaf in het torentje in Den Haag met de premier in gesprek over zijn bedrijf, de uitdagingen die hij daarbij tegenkomt en wat het kabinet daaraan zou kunnen doen. Onderwerpen die onder meer aan bod kwamen zijn duurzaam ondernemen en de verhoging van het lage btw-tarief.

 

Bron Salland Centraal 

[en stentor]

 

Reactie de Maathoeve

de Maathoeve voelt zich teleurgesteld.
17 november om 11:00 ·
#stentor publiceerd onjuist verhaal!

Gisteren heb ik van Minister President Rutte niet persoonlijk een lintje gekregen maar een speldje als waardering voor de sector. Alle ondernemers worden in het zonnetje gezet. Als afgevaardigde van de recreatiesector is de waardering voor de gehele sector en niet voor mij alleen persoonlijk.
De MP Rutte heb ik uitgenodigd om deel te nemen aan de SBEEB Expeditie en de handen hier uit de mouwen te steken. Dus niet wat de #Stentor schrijft over hard werken bij ons bedrijf.
Deze verslaggever van de Stentor heeft mijn interview totaal uit verband getrokken en ben teleurgesteld. Ondanks alles ben ik blij met de mooie dag en goede gesprekken met de andere ondernemers en de Minister President.

graag dit bericht delen
gr. Peter de Graaf Recreatiebedrijf de Maathoeve Heeten


«   »