Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Ontmoetingsdag voor ouderen in Heeten

Gepubliceerd op 30 oktober 2018 om 13:56

‘In de herfst van je leven’, dat is het thema van de vierde ontmoetingsdag voor ouderen uit Heeten, Nieuw Heeten en Holten op vrijdag 16 november in woon- en zorgcentrum Stevenskamp in Heeten. Op die dag wordt samen met de bezoekers stilgestaan bij wat is geweest, wat verdwenen is en wat nooit weer terugkomt. Maar ook is er aandacht voor wat van waarde is en wat waardevol is gebleven.

 

De dag begint om 10.00 uur met ontvangst en koffie/thee. Een half uurtje later is er een gebedsdienst in de plaatselijke kapel. Om 12.00 uur is het tijd voor een middagmaal. Twee uur later is er koffie/thee. Om 14.30 uur wordt het thema weer ter hand genomen en belicht in een viering. Het seniorenkoor zorgt daarbij voor de zang. Aansluitend is er een hapje en drankje.

 

De onkosten zijn 10 euro per persoon. De organisatie is in handen van de Zonnebloem en de plaatselijke pastoraatgroepen.

Belangstellenden kunnen zich tot maandag 5 november opgeven bij: Betsie Bosman via 0572-381450 of janenbetsiebosman@gmail.com.

 


«   »