EHBO Vereniging Heeten en Nieuw Heeten

Gepubliceerd op 16 november 2018 15:06

“Wij” zijn dringend op zoek naar nieuwe cursisten voor onze nieuwe EHBO cursus die wij in januari 2019 gaan geven. En wie zijn “wij”?


“Wij” zijn een groep van ruim 70 enthousiaste vrijwilligers die lid zijn van de EHBO vereniging Heeten-Nieuw Heeten. We blijven competent als eerstehulpverlener,door minimaal 6 van de acht Informatieve avonden te bezoeken per seizoen. Hierdoor blijven wij up to date. Tijdens evenementen in het dorp bent u ons vast wel eens tegen gekomen. We zijn tegenwoordig onmisbaar op elke evenement.

Weet u precies wat u moet doen bij een ongeval thuis,op uw werk of ergens waar u zich op dat moment bevind?
Kunt u eerste hulp verlenen?
Weet u hoe een AED apparaat werkt?
Precies! Daarom bevelen wij onze EHBO cursus bij u aan. De cursus betreft een E-learning cursus die u achter de computer kunt doen,in januari volgen nog enkele zeer informatieve praktijkavonden in Heeten. Als u slaagt komt u in het bezit van een volledig EHBO diploma-Inclusief reanimatie.

Ons motto is dan ook: “Echt, IEDEREEN kan E.H.B.O leren!”

Dus schroom niet om u op te geven voor de cursus, misschien is er ook wel iemand bij u in de buurt of in de vriendengroep, die eigenlijk ook wel wil maar net niet alleen durft te gaan. Ga dan samen, want samen sta je altijd nog sterker!

De aanwezigheid van een eerstehulpverlener is, en blijft in de toekomst van levensbelang!

 

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden bel:
Voor Nieuw-Heeten: Rita Lamers tel.nr. 0572 – 32 04 02
Voor Heeten: Carolien Heuven tel. nr.0572 – 38 29 87
Of kom onze Of kom onze stand bezoeken op de hobbybeurs in de Belte op 18 november.