Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Bedrijventerrein Telgen ||| - Heeten PERSBERICHT

Gepubliceerd op 19 december 2021 om 13:06

Informatiebijeenkomst realisatie bedrijventerrein Telgen III te Heeten

 

Explorius Vastgoedontwikkeling B.V. uit Rijssen gaat het huidige bedrijventerrein Telgen II verder uitbreiden. De grond gelegen tussen de Dorpsstraat en die grenst aan de zuidzijde van de Poelweg wordt ontwikkeld tot nieuw bedrijventerrein Telgen III met een totale grootte van ca. 5 hectare. Het bouwplan wordt in gezamenlijkheid met gemeente nader uitgewerkt. Hierna volgt de wijziging van het bestemmingsplan.
Tijdens de informatiebijeenkomst die wordt georganiseerd op dinsdag 18 januari 2022 wordt voor belangstellenden en omwonenden een toelichting gegeven op de plannen waarbij we ook graag uw reacties daarop horen.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur en vindt – in verband met de geldende coronamaatregelen – in digitale vorm plaats. Om de bijeenkomst te kunnen bijwonen dient u zich vooraf aan te melden zodat u toegang kunt krijgen tot de digitale omgeving. Aanmelden kan op www.explorius.nl/de-telgen.

Bent u 18 januari 2022 verhinderd? Of volgt u de bouwplannen liever online? De informatie over het bouwplan is ook op de website geplaatst waarbij tevens de mogelijkheid is om te reageren op het plan.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de pers:
Voor informatie kunt u contact opnemen met Explorius Vastgoedontwikkeling BV
Koen Sueters
k.sueters@explorius.nl
06-83 00 02 18


«