Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Enquête fietsbeleidsplan - Geef je mening!

Gepubliceerd op 16 augustus 2021 om 15:59

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een schone vervoerswijze. Daarom wil de gemeente Raalte het gebruik van de fiets meer stimuleren en de verkeersveiligheid voor fietsers verbeteren. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Wat vind jij van het huidige fietsnetwerk? Laat het ons weten via de korte vragenlijst op www.raalte.nl/vragenlijst-fietsbeleid.

 

Wethouder Dennis Melenhorst: “We zijn benieuwd wat er leeft. Via de vragenlijst kunnen mensen doorgeven wat beter kan. Denk bijvoorbeeld aan locaties die voor fietsers onveilig zijn, waar de fietspaden (te) smal zijn en waar fietspaden ontbreken. We gebruiken de uitkomsten bij het opstellen van een nieuw fietsbeleidsplan.” In dit beleidsplan beschrijft de gemeente onder andere welke knelpunten de komende jaren worden aangepakt en in welke volgorde. Ook bij de concrete uitwerking van de verschillende locaties kunnen inwoners straks weer meedenken. Dit zal naar verwachting in 2022 plaatsvinden.

 

Praat mee!

 

Je kunt de vragenlijst tot en met maandag 6 september 2021 invullen.
Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. De vragenlijst is opgesteld door BonoTraffics in opdracht van de gemeente Raalte. Heb je een vraag over de vragenlijst? Stuur dan een mail naar vragen@bonotraffics.nl. Heb je hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst? Bel dan naar het algemene nummer van de gemeente Raalte: 0572 347 799. Wij helpen je graag.

 

De vragenlijst werkt het beste op webbrowsers Safari en Google Chrome. Op Internet Explorer werkt de vragenlijst niet optimaal.


«   »