Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Nieuwe uitgifte van bouwkavels in nieuwbouwplan De Veldegge in Heeten

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 17:13

Geachte heer, mevrouw,

 

Hierbij informeren we u over een nieuwe uitgifte van bouwkavels in nieuwbouwplan De Veldegge in Heeten.
Begin januari start de gemeente Raalte met de uitgifte van 16 vrije kavels in fase 3 van plan De Veldegge. Het betreft 8 kavels bestemd voor een vrijstaande woning, 4 kavels voor een twee-onder-één-kapwoning en 4 kavels voor een rijwoning. De kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, samen met de medebouwers, zelf een architect en aannemer kiezen.
De verkavelingstekening, maatvoeringstekening en kavelprijzen kunt u vinden op http://www.raalte.nl/bouwkavels.

Inschrijven
De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving en loting. Geïnteresseerden voor de kavels kunnen zich vanaf 6 januari 2021 inschrijven via het online inschrijfformulier. Dit formulier is straks te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels. Inschrijven kan tot en met 20 januari 2021. U schrijft zich op dat moment in voor de bouwkavels (met eventueel voorkeur voor woningtype). Hierbij hoeft u nog geen voorkeurskavel aan te geven.

Informatie
Vanaf 6 januari vindt u op www.raalte.nl/bouwkavels een informatievideo over de kavels en het uitgifteproces. U vindt er ook informatie over het plan, de bouwmogelijkheden, de stappen om te komen tot een droomwoning en tevens tips over gasloos en duurzaam bouwen.

Loting
De loting vindt plaats op maandag 25 januari om 15.00 uur.

Vragen?
Neem contact op met Linda Bruggink of Marlon Hallink via e-mail info.bouwkavels@raalte.nl of telefoonnummer 0572 347 799.

 

Met vriendelijke groet,
Marlon Hallink en Linda Bruggink
Cluster Gebiedsontwikkeling
0572 347 799<tel:+31572347799>
Postbus 140, 8100 AC Raalte
www.raalte.nl


«   »