Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Opening verlichting Kerk

Gepubliceerd op 19 september 2020 om 16:52

Opening verlichting Kerk Heeten

Zoals eind vorig jaar al in ‘t Kevertje werd aangekondigd, kunnen we nu bekendmaken dat de aanlichting van de monumentale kerk in het hart van ons dorp is gerealiseerd! Vanzelfsprekend was dit alleen mogelijk door de financiële bijdragen van een groot aantal bedrijven en organisaties die de Heetense gemeenschap een warm hart toedragen.

Daarnaast waren de inzet van een groot aantal vrijwilligers en van de werkgroep ‘Zicht op de Kerk in Heeten’ van groot belang. Deze werkgroep heeft, namens het Plaatselijk Belang, de Heetense Ondernemers Vereniging en Heerensociëteit Salahom, een belangrijke sturende rol gehad.

Het officiële eerste aanlichten van de kerkverlichting zal plaatsvinden op zaterdag 26 september, ’s avonds om 21.00 u. door een van de wethouders van de gemeente Raalte, de voorzitter van de Helami en pastoor Verweij. Door de Corona-perikelen zijn we helaas gedwongen dit in kleine kring te laten plaatsvinden.

 

Mocht u toch direct deelgenoot van dit voor de Heetense gemeenschap feestelijke moment willen zijn, doet u dat dan s.v.p. met inachtneming van de Coronaregels.

Wij wensen u nog vele jaren plezier van onze mooi verlichte parochiekerk!

 

Lees ook: Zicht-op-de-kerk-in-heeten


«   »