Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Manifestatie Omgevingsvisie Raalte woensdag 2 oktober: HOFtheater

Gepubliceerd op 12 september 2019 om 13:42

Hoe ziet de horizon van onze gemeente er in 2040 uit? Deze vraag beantwoorden 115 visiemakers samen met de gemeente. Er is een eerste beeld ontstaan op de toekomst van het buitengebied, bestaande wijken en onze positie in de regio. We zijn erg benieuwd naar jouw reactie hierop. Kom op woensdagavond 2 oktober om 19.00 uur naar het HOFtheater. Help ons om het toekomstbeeld te verrijken. En er is meer, veel meer. We zorgen voor een avond die boeit. Dus ben jij erbij?

 

Woensdag 2 oktober is het zo ver. De inbreng van jou en je collega visiemakers is vertaald in een eerste concepthorizon van onze gemeente in 2040. Op 2 oktober delen we die beelden met een groter publiek. De avond vindt plaats van 18.45 tot 21.30 uur in het HOFtheater en we maken er een heus festival van.

We willen natuurlijk zo veel mogelijk mensen kennis laten maken en laten reageren op de concepthorizon van onze gemeente in 2040. Daarom roepen we je op om iedereen die je kent en waarvoor je verwacht dat dit interessant is uit te nodigen. Dus neem je buurman, oma, professionals in je netwerk en vrienden mee, want iedereen is welkom. We zorgen voor een avond die boeit! Hoe nodig ik uit?


We hebben het makkelijk voor je gemaakt om je netwerk uit te nodigen.
• Deel onze social media berichten van deze week op Facebook, Twitter en/of LinkedIn
• Gebruik bijgaande poster

Aanmelden
We houden plek voor jullie vrij, maar willen je i.v.m. de workshops vragen je voorkeuren door te geven door je aan te melden.
Dit kan via raalte.nl/2040.

 

Woensdag 2 oktober is het zo ver. De inbreng van jou en je collega visiemakers is vertaald in een eerste concepthorizon van onze gemeente in 2040. Op 2 oktober delen we die beelden met een groter publiek. De avond vindt plaats van 18.45 tot 21.30 uur in het HOFtheater en we maken er een heus festival van.

We willen natuurlijk zo veel mogelijk mensen kennis laten maken en laten reageren op de concepthorizon van onze gemeente in 2040. Daarom roepen we je op om iedereen die je kent en waarvoor je verwacht dat dit interessant is uit te nodigen. Dus neem je buurman, oma, professionals in je netwerk en vrienden mee, want iedereen is welkom. We zorgen voor een avond die boeit! .

En verder

  • Uiteraard ontvang jij als visiemaker de conceptbeelden en -teksten voor 2 oktober. Hier wordt nog aan gewerkt. We sturen dit uiterlijk een week van tevoren toe.
  • We zoeken luistervinken die bij de horizon willen staan om reacties te oogsten. Lijkt het je leuk om dat te doen, reageer dan even op deze mail.

Na de manifestatie
Op 14 oktober heb je nog een reservering staan. We willen die bijeenkomst gebruiken voor reflectie op de manifestatie. Moeten er nog onderdelen anders? Over welke onderwerpen moet de gemeenteraad zich sowieso buigen? Precieze invulling bepalen we na 2 oktober. We beseffen dat we best veel van jullie tijd vragen, dus proberen het zo in te richten dat we 14 oktober eventueel ook met een kleinere groep uit de voeten kunnen. De eindpresentatie van de Horizon vindt plaats op 29 oktober.

Tot ziens op 2 oktober! En heb je vragen of opmerkingen? Zoek gerust contact met ons!

Met vriendelijke groet,

Petra Hofman en Vincent Breen

Telefoon (06) 1028 9796 (Vincent)
Telefoon (06) 3101 4202 (Petra)


«   »