Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Belevingsvlucht 30 mei

Gepubliceerd op 26 mei 2018 om 13:44

.

Belevingsvlucht over Heeten 

Woensdag 30 mei wordt er een belevingsvlucht over Heeten uitgevoerd op een hoogte van 1.800 meter.
Een Boeing 737 vliegt tussen 15.30 en 21.00 uur alvast de Lelystad-routes.
Op www.belevingsvlucht.nl vindt u meer informatie en en het vluchtschema. Heeten ligt straks onder een aanvliegroute.

 

Om dit alvast te "beleven" wordt eenmalig deze route gevlogen. Dit moet een indruk geven van het geluid. Bedenk wel dat dit een indicatie is. Verder zal de beleving van dit ene vliegtuig anders zijn dan wanneer er elk kwartier één komt overvliegen. Direct na de belevingsvlucht kunt u uw ervaring invullen op de site: www.belevingsvlucht.nl. Er komt ook een app voor geluidsmetingen.

Het valt ons op dat er vanuit Heeten nauwelijks wordt gereageerd op de lage aanvliegroute. Dit hangt ons echt boven ons hoofd. Wij vragen u dan ook om te reageren.

Voor meer informatie verwijs ik ook naar de site www.hoogoverijssel.nl. Plaatselijk Belang Heeten ondersteunt en vindt ondersteuning van deze actiegroep. Op 23 juni wordt er een protestmanifestatie gehouden in Zwolle. Het is zaak dat we met zoveel mogelijk mensen uit de regio daarbij aanwezig zullen zijn om een statement te kunnen maken.

Geef uw mening door, elke mening telt.

* klik om te vergroten

Tijdschema downloaden

Tijdschema belevingsvlucht 30 mei 2018
PDF – 82,2 KB 583 downloads

Meer documenten vluchtschema's

Op zowel de website van Flightradar24 als in de app (voor iOS en Android) kan iedereen ook zelf het vliegtuig van de belevingsvlucht opzoeken en filteren van alle andere vliegtuigen. Het vluchtnummer is HV051 (callsign TRA51). Als u in de app de zogenoemde ‘alert’ voor ‘featured flights’ aanzet, krijgt u via de Flightradar app een notificatie op het moment dat de vlucht start.

* klik om te vergroten

PB HEETEN


«   »