Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Subsidieregeling LEADER Salland

Gepubliceerd op 10 oktober 2017 om 13:47

Informatie subsidieregeling LEADER Salland 

Dit is een Europese regeling voor financiering van lokale en regionale initiatieven in Salland op het gebied van people, planet en profit (uitgezonderd stedelijk gebied van Deventer).
Twee keer per jaar kunnen initiatiefnemers een aanvraag indienen (het gaat om projecten van minimaal € 60.000,- en maximaal € 200.000,-, waarbij de eigen bijdrage minimaal de helft van de aanvraag moet zijn). 

Al 7 Sallandse projecten ontvingen een LEADER-bijdrage (zie www.dekrachtvansalland.nl/projecten/projecten-in-uitvoering - De Laarman, Fit for Life Xperience, Wonen met de buren, Helios meer dan voetbal, Salland Boert en Eet Bewust, Duurzaam zwembad Heeten).


Voor initiatieven uit onze dorpen/buurtschappen/wijken kunnen deze regeling heel interessant zijn. Jullie mogen kijken op de volgende website: www.dekrachtvansalland.nl/subsidies/leader-de-kracht-van-salland. Daar staan ook contactgegevens.


Filmpje over Leader.


Daarnaast kun je de kracht van Salland uitnodigen voor bijvoorbeeld een jaarvergadering of andere bijeenkomst, dan komen we vertellen hoe het werkt.

Wanneer je belangstelling hebt neem dan contact op met de kracht van Salland.

 

Plaatselijk Belang Heeten

 

Nieuws

 


«   »