Linken Heeten

Dorpsfonds Heeten

Het Dorpsfonds is een financieel fonds ten behoeve van de leefgemeenschap in Heeten.
Vanuit het fonds verstrekt het PB een tijdelijke lening tegen 0% rente aan een plaatselijk initiatief (vereniging/stichting) in Heeten. Dit initiatief dient positief bij te dragen aan de leefbaarheid van Heeten op de (middel-) lange termijn. 


HeetenWoont-1.jpg

Heeten Woont

Deze stichting wil samenwerken met alle belanghebbenden en er voor gaan dat het dorp Heeten en omgeving over alle benodigde voorzieningen blijft beschikken.

Heeten Woont


digitaaldorpsplein.jpg

Heeten Digitaal

Om te komen tot een dorpsplan voor de toekomst is in 2013 de werkgroep Heeten 2025 opgericht. Eén van de actiepunten uit Heeten 2025 was het opzetten van een 'Virtueel Dorpsplein'.

Heeten Digitaal


hov-Heetenseondernemersvereniging.jpg

Heetense Ondernemers Vereniging

De ondernemers in Heeten hebben zich verenigd in de Heetense Ondernemers Vereniging. Van daaruit treden zij gezamenlijk naar buiten voor overleg met de gemeente en andere overheden. Maar ook om zich collectief te presenteren richting de consument middels diverse winkeliersacties.

HOV


ruilkringHeeten.jpg

Ruilkring Heeten

Onze Jappelmarkt, een lokaal ruilhandelsysteem met een eigen munteenheid, brengt deelnemers uit de regio met elkaar in contact, is leuk, milieuvriendelijk, goedkoop, bevordert hergebruik en is geschikt voor iedereen.