Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Algemene hulpdienst Heeten | Vervoer, hulp, klusjes

Wat heeft de Hulpdienst te bieden?
Kunt u niet meer alles zelf doen? Door bijvoorbeeld ziekte, handicap, leeftijd of andere omstandigheden? Kunt u geen beroep doen op mensen uit uw omgeving? De enthousiaste vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst staan voor u klaar!
De Stichting Algemene Hulpdienst werkt alleen met vrijwilligers zonder professionele ondersteuning; de coördinatoren ontvangen voor hun verantwoordelijke werk een kleine vrijwilligersvergoeding.

Persoonlijk vervoer
Hulp en/of begeleiding bij het persoonlijk vervoer (in de auto van de vrijwilliger of met de taxi) bij bezoek aan arts, specialist, naar ziekenhuis, verpleeghuis, dagopvang of naar een familielid, vrienden of kennissen.

Hulp en begeleiding
Denk aan boodschappen doen, begeleiding bij het wandelen en ondersteuning bij de administratie of oppas in bijzondere situaties. Iemand bezoeken en samen iets doen, maar ook informatie geven, wegwijs maken en zonodig verwijzen.

Klusjes
Denk aan klein onderhoud in de tuin dat u door omstandigheden niet zelf kunt doen en het uitvoeren van klusjes in en om het huis.

 

Wat is de werkwijze?
De vragen kunnen telefonisch, schriftelijk of per email worden gesteld. Bij elke aanvraag wordt gekeken welke oplossing mogelijk is. Zonodig komt de coördinator bij de hulpvrager langs en overlegt welke inzet wenselijk is. En kan de Hulpdienst niet helpen, dan kan de telefoonwacht u verwijzen naar andere instanties.

Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op.
Telefoon 06-30351940. [Voor Heeten]

Folder update 4 oktober 2021

Folder downloaden

Folder Algemene Hulpdienst
PDF – 8,6 MB 87 downloads

«   »