Start voorverkoop seizoenskaarten Zwembad De Oase Heeten

Het mooie weer komt er gelukkig weer aan, dus het zwem-seizoen gaat weer beginnen en wel vanaf 11 mei in ons vernieuwde zwembad! Vanaf maandag 1 april is het daarom weer mogelijk om seizoenkaarten in de voorverkoop te bestellen en te betalen via onze site bestel.zwembadheeten.nl.

De voorverkoop loop van 1 april tot en met 30 april 2019. Na de voorverkoop is het nog wel mogelijk om kaarten online te bestellen. Deze dienen direct per Ideal betaald te worden, volgens prijzen "aan het bad".

Op onze site zijn ook de prijzen voor de diverse kaarten en tevens de openingstijden te vinden.

Bestuur Zwembad "de Oase" Heeten

GEZOCHT: 

Badmeester/Badjuf en kassahulpen

Voor komend seizoen zijn wij dringend op zoek naar nieuwe badmeesters/badjuffen! Kom jij ons team versterken? Als badmeester/-juf mag je toezicht houden op het zwembad en de zonneweide en zorg je ervoor dat het er allemaal netjes uitziet. Het  zwemseizoen loopt van medio mei tot begin september 2019 en samen over-leggen we wanneer wij je kunnen inplannen. Tevens is er een kassahulp aanwezig. Deze job is prima te combineren met school of studie, maar iedereen (ook vutter/gepensioneerde) is van harte welkom bij ons team. Voor je inzet ontvang je een vergoeding.

Zie jij je wel zitten op die badmeesterstoel? 
Stuur zo snel mogelijk een mail naar badkader@zwembadheeten.nl.

Tevens zijn we op zoek naar nieuwe kassahulpen. Je zit bij het zwembad voor kaartverkoop en overige bijkomende werkzaamheden. Je wordt in overleg ingeroosterd op dagdelen naar keuze. Ben je bereid dit zwemseizoen ten minste 5 dagdelen bij de kassa van het zwembad zitten? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan door een mail te sturen naar badkader@zwembadheeten.nl.
Indien je al vrijwilliger bent, maar je mailadres is gewijzigd, wil je dan je nieuwe mailadres ook doorgeven via dit mailadres. Bij voorbaat dank. Wij zijn jullie hulp hard nodig om er weer een veilig, fijn maar bovenal gezellig zwemseizoen van te maken!

 


«   »