Rolstoelwandeltocht Zonnebloem in de ponyweek - 23 september

De Zonnebloem zal ook dit jaar weer in de ponyweek op maandag 23 september een rolstoelwandeltocht organiseren i.s.m. de Stichting Helami en de Stevenskamp. Ouderen en andere mensen die op wat van manier niet in staat zijn op eigen gelegenheid te wandelen, kunnen zich opgeven of bellen voor informatie. Voor een rolstoel kan worden gezorgd. Je mag ook je eigen duwer regelen. Alle bewoners van de Stevenskamp, Stevenserf en bewoners van de aanleunwoningen krijgen een opgave formulier in de bus, die men bij de receptie in de daarvoor bestemde bus kan doen. Na de wandeling gaan we met ons allen naar de feesttent op het plein voor de koffie een drankje en hapje.

Opgave t/m zondag 15 september bij:

Dinie Tijs,
tel.381824; e-mail dinietijs@gmail.com;
Willy Alferink,
tel. 381777; e-mail bwalferink@home.nl

Mensen die op deze middag een rolstoel willen duwen, en zich nog niet hebben opgegeven kunnen dat bij bovenstaande personen doen. Alle duwers verwachten wij tussen half 2 en kwart voor 2 in de hal op de Stevenskamp. Met ons allen gaan we er een mooie gezellige middag van maken.

Werkgroep en Bestuur Zonnebloem Heeten

 


Rolstoelwandeltochten Zonnebloem van mei t/m september

De Zonnebloem organiseert weer 8 donderdagmiddagen van mei t/m september de rolstoelwandeltochten.

Deze zijn van 14.00 tot ongeveer 16.15. u. De start is vanaf de StevensKamp.

Vind het u leuk om met een vrijwilliger of familielid mee te gaan en onderweg ergens gezellig koffie te doen, dan kunt u zich hiervoor opgeven t/m 12 april bij: Willy Alferink, tel. 381777.

U krijgt een week van te voren bericht of u mee kunt. Voor een rolstoel kan worden gezorgd.

 

Zonnebloem Afd.Heeten

Opzoek naar vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar ( nieuwe ) vrijwilligers die ons willen helpen om de Zonnebloemrolstoelwandeltochten weer tot een succes te maken. 8 donderdagmiddagen van 14.00 tot 16.15 u. wandelen we met 16 gasten vanaf de Stevenskamp.

De data zijn:

Groep 1: 2 mei 6 juni 4 juli 1 augustus
Groep 2: 16 mei 18 juli 1 augustus 5 september.


U kunt zich opgeven in welke groep je wil mee-wandelen. Ook ben je welkom als je niet alle dagen kunt. U kunt zich ook als reserve opgeven.
Opgeven t/m 12 april.
Opgeven bij Willy Alferink:
Tel. 381777
e- mail: bwalferink@home.nl«   »