November 2017

November 2017

29 okt. 2017 13:28

Wat is er te doen in november 2017

woensdag 1 november

Inloop-informatiebijeenkomst streekeigen beplanting

Graag nodigen we je uit voor de inloop-informatiebijeenkomst over streekeigen beplanting op 1 november bij de Maathoeve in Heeten. Laat je informeren over de regeling ‘Erven in Salland’. Met deze regeling willen de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte de aanplant van karakteristieke planten op erven bevorderen. Je krijgt er bovendien tips en inspiratie voor het erf en je kunt er een persoonlijk erfadvies inwinnen. Van 16.30uur tot 20.30 uur -  in de Maathoeve 
In bijgaande flyer vind je meer informatie.

 

 

Vrijdag 3 november

Historisch Heeten

Een inloopavond in het woon- en zorgcentrum Stevenskamp voor belangstellenden in de familiegeschiedenis. Leden van de werkgroep kunnen u helpen bij het zoeken van historische gegevens en bidprentjes van uw voorouders. Boeken over de geschiedenis van Heeten liggen ter inzage en er zijn boeken te leen. Van 18.00 tot 20.00 u.

 

 

zaterdag 4 november

Reünie TC Heeten

Afgelopen maart bestond onze club 40 jaar en dit is reden voor een feestje! Vanaf 16.30 uur word je ontvangen in het clubhuis van TC Heeten. Onder het genot van een hapje en drankje is er alle tijd om uitgebreid met elkaar bij te praten. Voor degene die zin heeft om de avond af te sluiten op de dansvloer komt er later een DJ.   

 

 

dinsdag 7 november

Informatieavond energiek Heeten over waterpompen

Een informatie-avond over de werking van warmtepompen. Een warmtepomp zorgt op een milieuvriendelijke manier voor verwarming van je huis en warm water in de douche en keuken. Het is een duurzaam alternatief voor je cv-ketel op gas. Vanaf 20:00 in Kulturhus Trefpunt. Lees meer

 

 

woensdag 8 november

Archeologische opgravingen in uw achtertuin

Vanaf 16 oktober vinden er opgravingen plaats duren ongeveer vier tot vijf weken
Op woensdag 8 november is er een open dag. U bent tussen 13.00uur en 17.00uur van harte welkom om een kijkje te nemen en de archeologen te spreken. Op de Veldegge
Lees meer

 

 

woensdag 8 november

Historische avond voor vrienden en belangstellenden

Historisch Heeten houdt een historische avond in ’t Trefpunt. Wim Winterman, amateurarcheoloog houdt een voordracht, met projectie van lichtbeelden, over de ontwikkeling van het landschap in Salland na de laatste IJstijd. 
Dr. Bas Diemel, historicus, gunt ons een blik in de ontstaansgeschiedenis van boerderijen in de Late Middeleeuwen in Heeten en omgeving. Zowel vrienden van Historisch Heeten als andere belangstellenden zijn van harte welkom. 
De toegang is gratis. Van 19.30 tot 22.00 uur

 

 

donderdag 9 november

Workshop Bordenzo

De workshop duurt ongeveer 2 - 3½ uur.  Aanvangstijd afhankelijk van duur workshop  (in nader overleg) Bedenk zelf een leuke tekst. In het KulturhusTrefpunt
Lees meer

 

 

donderdag 9 november

Wildproeverij 

Een proeverij van diverse wild- en wintergerechten. € 27,50 p.p. inclusief twee consumpties.
Van 19.00 uur - 22.00 uur bij Reimink
Lees meer op de facebookpagina van Reimink

 

 

zaterdag 11 november

Marokkaanse keuken ( Workshop is vol )

Workshop met voortreffelijke gerechten uit de Marokkaanse keuken,  onder leiding van Naziha Zahed.
Wordt herhaald wegens succes op 27 januari 2018 in het KulturhusTrefpunt Lees meer

 

 

zaterdag 11 november

de 11de van de 11de

En dat betekent de bekendmaking van de nieuwe Prins en Prinses van ons Oergat (Heeten) voor het Carnavalsjaar 2017/2018
De avond start om 21.oouur.  Bekendmaking Prins en Prinses is om 22.00 uur
Bij Brasserie Dert13n.

 

 

woensdag 15 november

Ouderen in veilige handen  -  Activiteitengroep 55+

Een gezellige middag met als thema Ouderen in veilige handen. Voorlichting over hoe ouderen door personen, vaak bekenden op slinkse manier van hun geld worden beroofd. Door spel zie je hoe makkelijk mensen hier intrappen. 
Kosten € 5,00 voor koffie en een drankje.
Start op 14.00uur in het KulturhusTrefpunt

 

 

vrijdag 17 november

Port & Wijnproeverij

Reserveer nu een plekje bij Brasserie Dert13n en kom proeven van de beste kwaliteitswijnen, wij schenken winners only. Een gezellige avondje borrelen dus! Voor de liefhebbers die na afloop nog niet met dubbele tong praten, jullie kunnen gerust nog een afzakkertje doen in ons café. € 29,50 p.p. Start om 19.30uur
Reserveren verplicht

 

 

zaterdag 18 november

The Fortunate Sons bij Reimink

Een optreden van de The Fortunate Sons “Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival” Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival.
Van 21.00u tot 01.00u Lees meer

 

 

zondag 19 november

Sinterklaas komt in  Heeten

Sinterklaas zal om 13.30 u. aankomen bij de firma Elders aan het begin van het dorp. Waarna hij, vergezeld met pieten en vooraf gegaan door de fanfare St.Caecilia, zijn intocht door Heeten maakt. De route die Sinterklaas zal gaan volgen is rechtstreeks richting de sporthal via de Dorpsstraat. Om ongeveer 14.00 u. komen wij aan bij de sporthal.  Bij slecht weer gaat Sinterklaas rechtstreeks naar de sporthal. In de sporthal wordt een programma voor alle kinderen verzorgd, mede mogelijk gemaakt door de HOV. Lees meer op www.sinterklaasheeten.nl of op facebook: 5 december vereniging Heeten

 

 

woensdag 29 november

Zonnebloem Heeten - uitstapje naar Tuinland

Zwolle in kerstsfeer. Kosten: € 14,- voor koffie, lunch en vervoer. De kosten kunnen op de dag zelf worden betaald. Er kan voor een rolstoel worden gezorgd. Vertrek : 09.30 u. vanaf de Stevenskamp Thuiskomst: ongeveer 14.00 u.
Opgave voor 14 november bij: Annie Marsman, tel.381988, Hermien Visscher, tel. 381823

 

 

dinsdag  28 november 2017

Omgevingswet

Samen geven we de leefomgeving vorm! De omgevingswet komt er aan. Dit is de grootste stelselwijziging ooit. Maar hoe werkt het straks eigenlijk als de omgevingswet er is? We weten de antwoorden nog niet, maar willen dit wel graag samen ontdekken.  Aanmelden verplicht!
In het KulturhusTrefpunt  - Van 19.00u - 21.00u 
Lees meer

 

 

donderdag 30 november

Gezellige Bingo

Opnieuw zijn er vele mooie en leuke prijzen te winnen, waaronder traditie getrouw het boodschappenpakket van Plus Severijn, én prijzen van de overige Heetense winkeliers en bedrijven. 
Inloop vanaf 19.30 uur - In het KulturhusTrefpunt Lees meer

 

Evenement melden

Dorpskalender 2017 - 2018

 

Deze website is ook bereikbaar via heeten.nl

 

 

Volgende »

Lees meer »