Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Heeten - Online Dorpskalender 

Wat is er te doen in Heeten.

Heeten is een gastvrij dorp met jaarlijks grote en kleine evenementen. Er gebeurt veel in ons Dorp Heeten. Om de betrokkenheid van de inwoners in Heeten, jong en oud, te kunnen vergroten hebben wij een dorpskalender opgezet. Welke evenementen zijn er in Heeten, wat gebeurt er allemaal. Door zo snel mogelijk het evenement van jouw vereniging/organisatie aan de coördinator van de dorpskalender van Heeten door te geven, kunnen anderen bij het regelen van hun evenementen rekening houden met reeds geplande activiteiten. Hiermee kan niet alleen voorkomen worden dat zaken dubbel worden ingepland maar minstens zo belangrijk, kunnen inwoners op één plek gemakkelijk zien wat er zoal in Heeten te doen is.  Als je iets organiseert, dan is het dan ook aan te bevelen eerst de Heeten online dorpskalender te raadplegen.

Dorpskalender Heeten 2021

 

Evenementen - Activiteiten in Heeten

Extra

JANUARI

Winterkost actie Zwembad Oase

COVID-19 zorgt ervoor dat we onze jaarlijkse erwtensoep-actie niet kunnen houden op de manier die u van ons gewend bent.

Dit jaar doen we het dus anders! We hebben online een bestelsite gemaakt.
In samenwerking met Maurits Vlees & Vers
hebben we 6 winterse producten voor u geselecteerd in onze nieuwe Winterkost-actie.

Deze zijn door u te bestellen van 9 tot en met 23 januari 2021 via de website.

Onder iedere foto vind u (door er op te klikken) een korte productbeschrijving.

U kunt de door u bestelde producten enkel afhalen op de volgende 2 zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur in de kraam voor de winkel van Maurits Vlees & Vers:

AFHALEN: Zaterdag 6 en zaterdag 13 februari 2021.

U dient in het bestelproces een keuze te maken uit 1 van deze 2 afhaalmomenten.

De opbrengst komt ten goede aan ons bad. Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

Potgrond- en compostactie Heeten Sportief

Onze jaarlijkse potgrond- en compostactie met CAVV Zuid-Oost Salland ziet er dit jaar vanwege corona anders uit. Helaas kunnen de leden dit jaar niet bij u aan huis komen om de bestellingen op te nemen en te bezorgen.

Bestellen

U kunt uw bestelling tussen 23 januari en 6 februari op één van de volgende manieren doorgeven:

  1. Via het bestelformulier dat via het Kevertje op 22 januari wordt verspreid. Deze kunt u deponeren in de hiervoor bestemde boxen bij CAVV Zuid-Oost Salland, Plus Severijn of Simons.
  2. Ook kunt u uw bestelling onder vermelding van uw naam en telefoonnummer doorgeven via het mailadres potgrondheeten@hotmail.com. Geeft u duidelijk aan hoeveel zakken potgrond of compost u wilt bestellen. Zie ook de informatie op www.heetensportief.nl

Betalen en afhalen
Op zaterdag 6 maart kunt u uw bestelling afhalen bij de CAVV. Leden van Heeten Sportief zijn aanwezig om de bestellingen uit te delen.
Betaling geschiedt op 6 maart, graag zoveel mogelijk per pin of gepast contant.

We hopen dat u ook dit jaar onze actie en vereniging wilt steunen!

zaterdag 30 januari 2021 - AFGELAST

Comedy Quartet

Op vier verschillende locaties worden er op zaterdagavond 24 oktober cabaretvoorstellingen gespeeld. Het publiek wordt in vier groepen verdeeld en start allemaal op een andere locatie. Na een voorstelling van 20 minuten stapt de groep op, fietst het naar de volgende locatie en ziet daar opnieuw 20 minuten aan cabaret. Zo ziet u op 1 avond 80 minuten cabaret en dat op 1.5 meter van elkaar! Van 19:30u - 22:00u. Locaties Restaurant Reimink, Brasserie Dertien, Kulturhus Trefpunt, De Groot Tweewielers & Tuinmachines. Bestel u tickets en lees meer: www.jeffreykleinekoerkamp.com

Er is nog plek voor 30 personen Vol=Vol

Jouw evenement ook op de kalender van Heeten?

Wij vermelden gratis jouw evenement en logo,  dus gratis reclame voor uw evenement

De kalender wordt wekelijks geüpdatet.

Evenement melden

Deze website is ook bereikbaar via heeten.nl

Initiatief van PB Heeten en Majosa.nl - Marie Jose Harink

Dagje uit, tips en weekendje Heeten. Activiteiten voor jong en oud