Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Heeten - Online Dorpskalender 

Wat is er te doen in Heeten.

Heeten is een gastvrij dorp met jaarlijks grote en kleine evenementen. Er gebeurt veel in ons Dorp Heeten. Om de betrokkenheid van de inwoners in Heeten, jong en oud, te kunnen vergroten hebben wij een dorpskalender opgezet. Welke evenementen zijn er in Heeten, wat gebeurt er allemaal. Door zo snel mogelijk het evenement van jouw vereniging/organisatie aan de coördinator van de dorpskalender van Heeten door te geven, kunnen anderen bij het regelen van hun evenementen rekening houden met reeds geplande activiteiten. Hiermee kan niet alleen voorkomen worden dat zaken dubbel worden ingepland maar minstens zo belangrijk, kunnen inwoners op één plek gemakkelijk zien wat er zoal in Heeten te doen is.  Als je iets organiseert, dan is het dan ook aan te bevelen eerst de Heeten online dorpskalender te raadplegen.

Dorpskalender Heeten 2021

 

Evenementen - Activiteiten in Heeten

Extra

SEPTEMBER

24, 25 en 26 september.

Ponyweekend 2021

AFGELAST

 

 

zondag 26 september

Wandeltocht

Er een wandeltocht georganiseerd door Wandelgroep Heeten.
Er zijn twee afstanden, de 10 km en de 20 km.
Starttijden bij KulthusTrefpunt;
10 km: 9.30 uur - 11.30 uur 20 km: 9.30 uur - 10.30 uur

dinsdag 28 september

Praat/doemiddag

Met een humoristische praat/doemiddag willen wij weer voorzichtig beginnen met elkaar te ontmoeten. Op dinsdagmiddag 28 september om 14.00 u. hopen wij jullie weer te zien in het KulturhusTrefpunt.
Mooie gelegenheid voor iedere 55+ om binnen te lopen want het wordt gezellig!

OKTOBER

vrijdag 1 oktober

Henri Goossen – The Whiskyteacher

Op herhaling in Heeten, de whiskyteacher Henri Goossen. Heerlijke whisky’s proeven en lachen tot je erbij neervalt. Uitermate geschikt voor iedereen die een oergezellige en tevens leerzame avond wil beleven. Het wordt een avond die je niet snel zult vergeten. Lees meer

Zaterdag 2 oktober 2021

Oerdag - oud-ijzer inzameling

Daar is de Oercommissie weer!
Binnen de Sallands Zotten is de Oercommissie weer druk bezig voor de volgende oud-ijzer inzameling. Deze zal dit najaar op zaterdag 2 oktober 2021 zijn! Dus noteert u het even in uw agenda.
Met een inzamelingspunt centraal in Heeten op de parkeerplaats van de voetbal kunnen de dorpelingen hun ijzer komen brengen tot 14:00 uur. Daarnaast is er die gehele dag een grote ronde langs de deuren in de buitengebieden Spekhoek, Zonnenbergen, Hooge Wegen, Koepelvieve, Wittevenne, Bergshoek, Lorkeershoek, Beumershoek, De Bleers, Boxbelterhoek, Nielandshoek, Schoonhetensbroek en Schoonheten.
Met deze inzameling willen wij komend jaar tijdens carnaval de jeugddisco, de kindercarnaval, het Sallands Zotten Bal en de optocht der optochten nog mooier, leuker en vooral beter maken voor jullie!

Op zaterdag 2 oktober zullen wij dus onze najaarsinzameling gaan houden. 
Dus heeft u nog wat oud ijzer over voor een goed doel? Groot of klein? Licht of zwaar? Houd dit dan nog even thuis tot Oerdag op 2 oktober.
We nemen bijna alles aan wat u aanbied, alleen witgoed accepteren we niet. Tot dan!
Groeten en Alaaf,
Oercommissie Sallands Zotten

vrijdag 22 oktober

Beste Cabaretliefhebber,

Er komen steeds meer versoepelingen in Nederland en dat wil zeggen dat de organisatie druk bezig is geweest met het plannen van een nieuwe datum voor het Comedy Quartet in Heeten.
De nieuwe datum wordt dan ook: Vrijdagavond 22 oktober 2021

De kaartjes die u destijds online heeft gekocht blijven nog steeds geldig en kunt u gewoon op deze avond meenemen naar één van de locaties.
Er zijn nog plekken maar de kaartverkoop blijft momenteel nog gesloten totdat we zeker weten hoeveel mensen er per locatie naar binnen mogen

Comedy Quartet

Op vier verschillende locaties worden er op zaterdagavond 24 oktober cabaretvoorstellingen gespeeld. Het publiek wordt in vier groepen verdeeld en start allemaal op een andere locatie. Na een voorstelling van 20 minuten stapt de groep op, fietst het naar de volgende locatie en ziet daar opnieuw 20 minuten aan cabaret. Zo ziet u op 1 avond 80 minuten cabaret en dat op 1.5 meter van elkaar! Van 19:30u - 22:00u. Locaties Restaurant Reimink, Brasserie Dertien, Kulturhus Trefpunt, De Groot Tweewielers & Tuinmachines. Bestel u tickets en lees meer: www.jeffreykleinekoerkamp.com

Er is nog plek voor 30 personen Vol=Vol

Jouw evenement ook op de kalender van Heeten?

Wij vermelden gratis jouw evenement en logo,  dus gratis reclame voor uw evenement

De kalender wordt wekelijks geüpdatet.

Evenement melden

Deze website is ook bereikbaar via heeten.nl

Initiatief van PB Heeten 

Dagje uit, tips en weekendje Heeten. Activiteiten voor jong en oud