Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Heeten - Online Dorpskalender 

Wat is er te doen in Heeten.

Heeten is een gastvrij dorp met jaarlijks grote en kleine evenementen. Er gebeurt veel in ons Dorp Heeten. Om de betrokkenheid van de inwoners in Heeten, jong en oud, te kunnen vergroten hebben wij een dorpskalender opgezet. Welke evenementen zijn er in Heeten, wat gebeurt er allemaal. Door zo snel mogelijk het evenement van jouw vereniging/organisatie aan de coördinator van de dorpskalender van Heeten door te geven, kunnen anderen bij het regelen van hun evenementen rekening houden met reeds geplande activiteiten. Hiermee kan niet alleen voorkomen worden dat zaken dubbel worden ingepland maar minstens zo belangrijk, kunnen inwoners op één plek gemakkelijk zien wat er zoal in Heeten te doen is.  Als je iets organiseert, dan is het dan ook aan te bevelen eerst de Heeten online dorpskalender te raadplegen.

Dorpskalender Heeten 2021

 

Evenementen - Activiteiten in Heeten

Extra

AUGUSTUS

woensdag 4 augustus

Activiteiten groep 55+ KBO-PCOB

Fietstocht, vertrek om 18:30u vanaf het dorpsplein
Een tocht van ca. 25 km

vrijdag 13 augustus:

Tapasavond

Toch nog een beetje de vakantiesfeer proeven van de Spaanse Costa’s …… samen met vrienden, familie, collega’s …….. gezellig!!
We beginnen de tapasavond om 18.00 uur met verschillende soorten tapas, zowel warm als koud, achter elkaar geserveerd en sluiten af met een heerlijk verrassend dessert. Live cooking van de Kamado Jo.
Lees meer 

16 aug. - 20 aug. 2021

JUVENTA Zomerweek

Tijdens de zomervakantie organiseren wij een week lang activiteiten voor de basisschoolkinderen. De eerste 3 dagen zijn voor de doelgroep jong (groep 3 t/m groep 6). En de tweede helft van de week voor de doelgroep oud (groep 7 t/m de kinderen die naar de 1e klas gaan). De zomerweek vindt plaats in en rondom de manege Heeten. De zomerweek wordt altijd afgesloten met een bonte avond waarop de kinderen grappige toneelstukjes, liedjes, dansjes etc. doen. 

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website  (www.juventaheeten.com)
of stuur een mail naar (juventaheeten@gmail.com).

Tot dan! (Deelname is voor eigen risico)

woensdag 18 augustus

Activiteiten groep 55+ KBO-PCOB

Fietstocht, een hele dag
Vertrek 9:30u vanaf het dorpsplein

SEPTEMBER

24, 25 en 26 september.

Ponyweekend 2021

 

GEEN GEZEUR, ’T GEET DEUR! 
Vol trots kunnen we jullie mededelen dat we in september weer samen een feestje gaan vieren! Geen Ponyweek, maar een bruisend Ponyweekend! Dus noteer alvast in je agenda: 24, 25 en 26 september.

Drie in plaats van negen dagen betekent natuurlijk wel dat het programma aardig op z’n kop gaat. Het betekent ook dat we elke dag op tijd gaan beginnen:), ook op de zaterdagmiddag. Dan organiseren we namelijk een supertoffe muziekbingo. De inschrijving hiervoor en verkoop van all-inclusive kaarten wordt zo snel mogelijk geopend. De komende weken informeren we jullie uiteraard over het complete programma.

Voor nu rest ons niets anders dan te zeggen, dat we er enorm naar uitkijken om er samen met jullie een onvergetelijk weekend van te maken!

OKTOBER

vrijdag 1 oktober

Henri Goossen – The Whiskyteacher

Op herhaling in Heeten, de whiskyteacher Henri Goossen. Heerlijke whisky’s proeven en lachen tot je erbij neervalt. Uitermate geschikt voor iedereen die een oergezellige en tevens leerzame avond wil beleven. Het wordt een avond die je niet snel zult vergeten. Lees meer

vrijdag 22 oktober

Beste Cabaretliefhebber,

Er komen steeds meer versoepelingen in Nederland en dat wil zeggen dat de organisatie druk bezig is geweest met het plannen van een nieuwe datum voor het Comedy Quartet in Heeten.
De nieuwe datum wordt dan ook: Vrijdagavond 22 oktober 2021

De kaartjes die u destijds online heeft gekocht blijven nog steeds geldig en kunt u gewoon op deze avond meenemen naar één van de locaties.
Er zijn nog plekken maar de kaartverkoop blijft momenteel nog gesloten totdat we zeker weten hoeveel mensen er per locatie naar binnen mogen

Comedy Quartet

Op vier verschillende locaties worden er op zaterdagavond 24 oktober cabaretvoorstellingen gespeeld. Het publiek wordt in vier groepen verdeeld en start allemaal op een andere locatie. Na een voorstelling van 20 minuten stapt de groep op, fietst het naar de volgende locatie en ziet daar opnieuw 20 minuten aan cabaret. Zo ziet u op 1 avond 80 minuten cabaret en dat op 1.5 meter van elkaar! Van 19:30u - 22:00u. Locaties Restaurant Reimink, Brasserie Dertien, Kulturhus Trefpunt, De Groot Tweewielers & Tuinmachines. Bestel u tickets en lees meer: www.jeffreykleinekoerkamp.com

Er is nog plek voor 30 personen Vol=Vol

Jouw evenement ook op de kalender van Heeten?

Wij vermelden gratis jouw evenement en logo,  dus gratis reclame voor uw evenement

De kalender wordt wekelijks geüpdatet.

Evenement melden

Deze website is ook bereikbaar via heeten.nl

Initiatief van PB Heeten 

Dagje uit, tips en weekendje Heeten. Activiteiten voor jong en oud