Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Heeten - Online Dorpskalender 

Wat is er te doen in Heeten.

Heeten is een gastvrij dorp met jaarlijks grote en kleine evenementen. Er gebeurt veel in ons Dorp Heeten. Om de betrokkenheid van de inwoners in Heeten, jong en oud, te kunnen vergroten hebben wij een dorpskalender opgezet. Welke evenementen zijn er in Heeten, wat gebeurt er allemaal. Door zo snel mogelijk het evenement van jouw vereniging/organisatie aan de coördinator van de dorpskalender van Heeten door te geven, kunnen anderen bij het regelen van hun evenementen rekening houden met reeds geplande activiteiten. Hiermee kan niet alleen voorkomen worden dat zaken dubbel worden ingepland maar minstens zo belangrijk, kunnen inwoners op één plek gemakkelijk zien wat er zoal in Heeten te doen is.  Als je iets organiseert, dan is het dan ook aan te bevelen eerst de Heeten online dorpskalender te raadplegen.

Dorpskalender Heeten 2021

 

Evenementen - Activiteiten in Heeten

Extra

April

Er zijn geen activiteiten gemeld

Mei

zaterdag  29 mei

Heeten Durft - Bespreekronde online


Op zaterdag 29 mei is de bespreekronde. We starten om 14.00 uur, online inloop vanaf 13.30.

INFORMATIE: wil je alvast informatie over de voorstellen die we bespreken? Klik op de knop 'downloads' op www.heetendurft.nl.

Vandaag wordt er niks besloten, maar je kan wèl de voorstellen beter maken. En bespreken met de gemeente waar ruimte zit om geld vrij te maken hiervoor.

De link naar de bijeenkomst zetten we zaterdagochtend de 29e op de site www.heetendurft.nl

 (duurt tot plm. 15.15/15.30)

Juni

zaterdag 19 juni

Heeten Durft - Beslissen


Op zaterdag 19 juni is de beslisronde. Inloop 13.30 uur, start 14.00 uur 

INFORMATIE: wil je alvast informatie over de voorstellen die we bespreken? Klik op de knop 'downloads' (week tevoren) op de website www.heetendurft.nl.

Het gaat om ècht geld. Geld dat de gemeente inzet in Heeten. Beslis mee: waar wil je voor 2022 wel geld in investeren als dorp? Dat betekent óók dat er ergens eenmalig of structureel geld af gaat. Net als in je eigen huishoudboekje: het moet wèl ergens vandaan komen.

We gaan er vooralsnog van uit dat de bijeenkomst fysiek door kan gaan, maar dat hangt af van de coronamaatregelen. Mocht het online worden: de link naar de bijeenkomst zetten we dan op zaterdagochtend de 19e op de website www.heetendurft.nl

(duurt tot plm. 15.45/16.00)

Jouw evenement ook op de kalender van Heeten?

Wij vermelden gratis jouw evenement en logo,  dus gratis reclame voor uw evenement

De kalender wordt wekelijks geüpdatet.

Evenement melden

Deze website is ook bereikbaar via heeten.nl

Initiatief van PB Heeten 

Dagje uit, tips en weekendje Heeten. Activiteiten voor jong en oud