Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Heeten - Online Dorpskalender 

Wat is er te doen in Heeten.

Heeten is een gastvrij dorp met jaarlijks grote en kleine evenementen. Er gebeurt veel in ons Dorp Heeten. Om de betrokkenheid van de inwoners in Heeten, jong en oud, te kunnen vergroten hebben wij een dorpskalender opgezet. Welke evenementen zijn er in Heeten, wat gebeurt er allemaal. Door zo snel mogelijk het evenement van jouw vereniging/organisatie aan de coördinator van de dorpskalender van Heeten door te geven, kunnen anderen bij het regelen van hun evenementen rekening houden met reeds geplande activiteiten. Hiermee kan niet alleen voorkomen worden dat zaken dubbel worden ingepland maar minstens zo belangrijk, kunnen inwoners op één plek gemakkelijk zien wat er zoal in Heeten te doen is.  Als je iets organiseert, dan is het dan ook aan te bevelen eerst de Heeten online dorpskalender te raadplegen.

Dorpskalender Heeten 2021 - 2022

 

Evenementen - Activiteiten in Heeten

Extra

Dorpskalender Heeten 2022

Winterkostactie Zwembad Oase Heeten

Bestellen van 14 januari 2022 tot en met 21 januari 2022

Ook dit jaar houden we weer ons jaarlijkse winterkostactie. In samenwerking met Maurits Vlees & Vers hebben we weer 6 overheerlijke winterse producten voor u geselecteerd. Deze zijn door u te bestellen van 14 januari 2022 tot en met 21 januari 2022 via de link op onze site www.zwembadheetenoase.nl.

U kunt de bestelde producten afhalen op zaterdag 5 februari 2022 van 10.00 - 14.00 u. in de kraam op het Dorpsplein. De opbrengst komt ten bate van ons prachtige zwembad.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun.
Bestuur Zwembad de Oase Heeten

dinsdag 18 januari

Informatiebijeenkomst bedrijventerrein Telgen III

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt voor belangstellenden en omwonenden een toelichting gegeven op de plannen waarbij we ook graag uw reacties daarop horen.
De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur en vindt – in verband met de geldende coronamaatregelen – in digitale vorm plaats.

Lees meer

Jouw evenement ook op de kalender van Heeten?

Wij vermelden gratis jouw evenement en logo,  dus gratis reclame voor uw evenement

De kalender wordt wekelijks geüpdatet.

Evenement melden

Deze website is ook bereikbaar via heeten.nl

Initiatief van PB Heeten 

Dagje uit, tips en weekendje Heeten. Activiteiten voor jong en oud