Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Heeten - Online Dorpskalender 

Wat is er te doen in Heeten.

Heeten is een gastvrij dorp met jaarlijks grote en kleine evenementen. Er gebeurt veel in ons Dorp Heeten. Om de betrokkenheid van de inwoners in Heeten, jong en oud, te kunnen vergroten hebben wij een dorpskalender opgezet. Welke evenementen zijn er in Heeten, wat gebeurt er allemaal. Door zo snel mogelijk het evenement van jouw vereniging/organisatie aan de coördinator van de dorpskalender van Heeten door te geven, kunnen anderen bij het regelen van hun evenementen rekening houden met reeds geplande activiteiten. Hiermee kan niet alleen voorkomen worden dat zaken dubbel worden ingepland maar minstens zo belangrijk, kunnen inwoners op één plek gemakkelijk zien wat er zoal in Heeten te doen is.  Als je iets organiseert, dan is het dan ook aan te bevelen eerst de Heeten online dorpskalender te raadplegen.

Dorpskalender Heeten 2021

 

Evenementen - Activiteiten in Heeten

Extra

April

2 april

Paasactiviteit Juventa

De groep zal tijdens de paasactiviteit opgesplitst worden, voor de groepen 3 & 4 zal de activiteit plaatsvinden bij de voetbalkantine van S.V. Heeten, voor de groepen 5, 6, 7 en 8 zal de activiteit worden georganiseerd vanuit Kulturhus het Trefpunt.

Dagkaart online bestellen

 

Paasvuur & Paasparty Heeten 2021 afgelast

Beste carnavalsvrienden en vriendinnen,
Ook dit jaar stond weer ons mooie paasvuur met bijbehorend paasfeest gepland. Echter, in verband met het coronavirus zal ook dit jaar het paasvuur met bijbehorende paasfeest niet doorgaan. Binnen de huidige coronamaatregelen zien wij geen mogelijkheid om dit, al dan niet in afgeslankte vorm, door te laten gaan. We komen daarom dit jaar geen snoeihout ophalen en er zullen ook geen mogelijkheden komen om snoeihout te storten op de gebruikelijke plek.

We hopen dat we snel weer de leuke feestjes kunnen organiseren en de gebruikelijke zaken weer op kunnen starten, zoals wij het liefste doen en jullie van ons gewend zijn. Wij hopen dan ook, mits de maatregelen het toelaten, komend voorjaar weer in contact te kunnen komen met de inwoners van het mooie oergat op onze gebruikelijke oerdag.

Voor nu: blijf gezond en hopelijk tot dan!
Met vriendelijke groet en alaaf,
De paasvuurcommissie
Namens de Sallands Zotten

Jouw evenement ook op de kalender van Heeten?

Wij vermelden gratis jouw evenement en logo,  dus gratis reclame voor uw evenement

De kalender wordt wekelijks geüpdatet.

Evenement melden

Deze website is ook bereikbaar via heeten.nl

Initiatief van PB Heeten en Majosa.nl - Marie Jose Harink

Dagje uit, tips en weekendje Heeten. Activiteiten voor jong en oud