Heeten - Online Dorpskalender 2020

Wat is er te doen in Heeten.

Heeten is een gastvrij dorp met jaarlijks grote en kleine evenementen. Er gebeurt veel in ons Dorp Heeten. Om de betrokkenheid van de inwoners in Heeten, jong en oud, te kunnen vergroten hebben wij een dorpskalender opgezet. Welke evenementen zijn er in Heeten, wat gebeurt er allemaal. Door zo snel mogelijk het evenement van jouw vereniging/organisatie aan de coördinator van de dorpskalender van Heeten door te geven, kunnen anderen bij het regelen van hun evenementen rekening houden met reeds geplande activiteiten. Hiermee kan niet alleen voorkomen worden dat zaken dubbel worden ingepland maar minstens zo belangrijk, kunnen inwoners op één plek gemakkelijk zien wat er zoal in Heeten te doen is.  Als je iets organiseert, dan is het dan ook aan te bevelen eerst de Heeten online dorpskalender te raadplegen.

 


Evenementen - Activiteiten in Heeten

Overzicht per maand


2020

19 t/m 27 september - Afgelast

Ponyweek Heeten 2020

De Ponyweek is een jaarlijks terugkerend volksfeest in het mooie Sallandse dorp Heeten (OV)... De Ponyweek telt 9 dagen vol feest rondom de 4e woensdag in september. Ponyweek.nl

 

zaterdag 24 oktober

Heeten Durft

Wat is jouw idee voor Heeten? Praat mee, wat vind jij het beste idee
Nieuwe ideeën zijn van harte welkom. Van 14:00u - 15:30 in het Trefpunt
https://heetendurft.nl/suggesties

vrijdag 13 november

Whiskyproeverij

Op herhaling in Heeten, de whiskyteacher Henri Goossen. Heerlijke whisky's proeven en genieten van lekkere hapjes. Uitermate geschikt voor iedereen die een leuke, maar ook leerzame avond wil beleven.
Van 20.00uur tot 23.00u bij zaal Reimink

Zaterdag 19 december

Status Quotes

The groove | the sound | the vibe
A TRIBUTE TO STATUS QUO
Van 21.00uur tot 01.00u bij zaal Reimink

Dagje uit, tips en weekendje Heeten. Activiteiten voor jong en oud