Plaatselijk Belang Heeten | Nieuws voor Heeten

Dienstregeling Buurtbus Salland - Heeten

HEETEN: Lijndienst 517 & Lijndienst 516

GOED NIEUWS! Je kan weer met de buurtbus mee!

In verband met de coronapandemie moest de dienstregeling van de buurtbus noodgedwongen worden gestaakt, omdat de veiligheid van passagiers en de vrijwillige chauffeurs niet kon worden gewaarborgd.

Vanaf 15 MAART gaan onze buurtbussen weer rijden volgens dienstregeling. Veilig op weg!! Passagiers zijn verplicht een mondkapje te dragen.

-> De buurtbus rijdt voorlopig nog niet op zaterdag


RRReis

 

Er wordt niet gereden op zon- en feestdagen.

De Buurtbus rijdt volgens een vaste route en een vaste dienstregeling.
De buurtbus rijdt niet op zondag en feestdagen.

Met de Buurtbus kunnen maximaal 8 passagiers mee. Zodra er meer mensen bij een halte staan wordt zo snel mogelijk vervangend vervoer ingezet. Daartoe zijn de coördinatoren ten alle tijden bereikbaar en kunnen gebruik maken van extra materieel en vrijwillige inzet. Daarnaast staan de buurtbussen in contact met de lijndiensten van Syntus, waardoor overstappen, bijvoorbeeld in Wesepe, goed op elkaar afgestemd wordt.

Mocht er door wegwerkzaamheden o.i.d. moeten worden afgeweken van de route dan vindt u de informatie hierover op de pagina  Nieuwsberichten of op facebook
RR Reis Lijnfolder Buurtbus 517 2021 Deventer Heeten
766 downloads
RR Reis Lijnfolder Buurtbus 516 2021 Raalte Heeten Olst
690 downloads

Uitcheck gemist?

Iedereen met een OV-chipkaart weet het inmiddels; bij een reis moet er worden ingecheckt en uitgecheckt. Maar wat als dat wordt gemist?

Een website waar reizigers in drie simpele stappen hun saldo kunnen terugvragen.

 

Dat gaat als volgt: de reiziger meldt zich aan met zijn OV-chipkaartnummer. De website laat alle ritten zonder uitcheck zien. Als de reiziger het saldo van een rit wil terugvragen, moet de instaplocatie en de eindbestemming worden ingevuld. De website rekent dan uit hoeveel geld de reiziger terugkrijgt. Het saldo wordt vervolgens klaargezet bij een ophaalautomaat en kan daar weer op de OV-chipkaart worden gezet.

Er zijn op dit moment vijf vervoerders aangesloten op uitcheckgemist.nl: Syntus, GVB, HTM, RET, Arriva en Veolia.

Een e-mail ontvangen als u uw saldo kunt terugvragen? Meld je nu aan!

Ov-chip kaart aanvragen

Ov-chip kaart opladen

Opladen van uw OV-chipkaart in Heeten kan bij   De PLUS